Poddhelg på kommande

Just nu sitter Malin på tåget ner mot Helsingfors och på eftermiddagen inleds vår poddhelg. Jon ska fotografera oss (om det är utomhus blir det väl med full vintermundering med tanke på minusgraderna), vi ska banda in två avsnitt av podden, vi ska laga mat, vi ska bruncha på Sandro och framför allt ska vi prata sönder idéer, galna planer och allt annat viktigt.

vinterträdHar ingen lust att gnälla på kyla när det är så otroligt fint. Bilden är från lande.

Det är faktiskt först andra gången som Malin och jag träffas live, så det ska bli jätteroligt. Vi ska hänga så gott som hela helgen ihop, vilket jag ser fram emot. I dag ska vi banda* in avsnittet där vi snackar om framgång, i morgon ett avsnitt till.

Nu undrar jag – vad betyder framgång för dig? Skulle vara roligt att få in lite olika åsikter i vårt snack.

*Är det nån som längre talar om att banda in nåt när allt är digitalt? Eller är det bara jag som är mommo?