Vad är framgång?

Allt med podden känns fortfarande nytt och spännande – och det är ju inte så konstigt med tanke på att det är vårt andra avsnitt (eller första riktiga) som vi har publicerat i dag. Den här gången snackar Malin och jag om framgång – vad det betyder för oss och hur vi ser på framgång.

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/241318197" params="color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false" width="100%" height="166" iframe="true" /]

Tack också till dem som kommenterade mitt inlägg där jag frågade om era tankar, vi diskuterar också det i podden. För övrigt måste jag säga att det är förvånansvärt tungt att prata tydligt och klart om ett visst ämne i knapp timme. Det är som om hjärnan suger ut all energi för att lägga det på koncentrationen. Fattar verkligen inte dem som gör liveradio i flera timmar om dagen, jag skulle vara totalt mosig efteråt.

Under helgen bandade vi visserligen två avsnitt (det andra som kommer ut nästa vecka handlar om målsättningar), så kanske därför det blev så intensivt. Intensivt men roligt, ska bli kul att se hur många som lyssnar och om vi får något mothugg. Förresten så verkar den finlandssvenska poddvärlden verkligen explodera just nu – i dag startar ytterligare en ny podd! Kul tycker jag!