Fotografering för podden

Oj oj. Det är inte alltid så lätt det här med foton. Speciellt när det är mitt i vintern och smällkallt ute. Det tog tre olika fotosessioner för oss innan det blev kloka bilder på Malin och mig för podden. På lördag fotade vi först ute, men det var så kallt att vi automatiskt såg ut som två Michelingubbar eftersom vi hade vinterjackor på oss. Ingen av bilderna blev särskilt bra.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag föreslog att vi skulle sätta oss i trappan. Det kändes lite som en skolfotografering, men resultatet blev ju bra!

På kvällen gjorde vi ett nytt försök hemma hos mig men det blev om möjligt ännu sämre. Gult ljus och bara dåligt dåligt dåligt. I går gjorde vi ett sista desperat försök på att få vettiga bilder på Malin och mig och vet ni – det lyckades! Vi stod i trappan till Jons arbetsplats på åttonde våningen och det var perfekt ljus.

12557607_10153988128381435_1153159114_o

Egentligen är det galet att tänka så mycket på bilder när det är podd vi gör, men visst är det kul att kunna ha ett snyggt paket på det hela. Du har väl inte heller missat vårt senaste avsnitt av podden? Är så himla nyfiken på vad folk tycker. För det är ju faktiskt innehållet i podden som är viktigast, inte bilderna på oss.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag fick stå i en något obekväm ställning för att längdskillnaden inte skulle vara så stor mellan oss. Bra träning för benmusklerna blev det, hehe.