Målsättningar i podden

I veckans avsnitt av Projekt framgång snackar Malin och jag om målsättningar och hur viktigt det är att man själv vet vart man är på väg. Jag är till min personlighet en väldigt målmedveten person, men ibland måste också jag sätta mig ner och fundera över vad jag egentligen vill.

Projekt framgång podd

Det skulle knappast ha blivit nåt av mitt manus om jag inte hade siktat högt från början. Eller tja, det tog ungefär ett halvt år för mig att fatta att jag faktiskt skrev en roman, men sen när jag insåg det var det hela tiden klart för mig att det skulle bli en bok. Jag är ju inte riktigt där än, men på god väg.

I podden tipsar vi om hur du kan tänka kring målsättningar och jag fick också några nya idéer. Hoppas du också får det om du lyssnar. Och om du har fler tips får du så klart tipsa oss. Kanske det blir fler avsnitt med liknande tema?

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/242512778" params="auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true" width="100%" height="450" iframe="true" /]