Ett soundtrack till ett färdigt manus

Mitt manus är färdigt. Eller så färdigt jag just nu kan göra det. Jag ska skicka in det. Äntligen! Känslan är så omvälvande att jag inte riktigt klarar av att säga nåt just nu. Jag vet att det fortfarande finns mycket jobb kvar om manuset blir antaget, men just nu tänker jag bara njuta av stunden och låta tre låtar beskriva manuset och delvis också mina känslor.

 

Allt känns mer på riktigt efter att jag i går läste mitt manus på min Kindle. Stundvis var jag förvånad över hur bra texten faktiskt var och hur mycket jag utvecklats under de tre år jag harvat omkring med texten. Om jag har utvecklats så här mycket på tre år, hur jäkla bra kommer jag då inte att vara om kanske tio eller femton år?! Finns ju ingen bättre känsla än att se att det går framåt.

vhacc8aps-kindle.jpg

Tack för alla hejarop och hjärtan på Instagram (där jag heter kuggekugge om du vill följa mig). Den här boken är långt ifrån publicerad men ändå känns det som om jag redan gjort nåt otroligt coolt. Nu måste jag sluta skriva innan det här blir allt för blödigt och skrytigt, för just nu är det verkligen känslostormar. Jag gjorde det! Hurra! Ett mer konstruktivt inlägg om hur allt egentligen gått till är på kommande, men nu ska jag som sagt bara njuta en stund.