Hej Åbo!

Äntligen har jag anlänt till Åbo och första helgen av Litterärt skapande! Var så pirrig att jag knappt kunde sova i natt, men ser verkligen fram emot kursen. Ska bli så spännande att träffa alla och helt enkelt få skriva och lära mig massor.

Nu är jag vrålhungrig och hoppas hinna äta något innan kursen börjar. Jag undrar om en blir hungrigare när en är nervös, eller är det bara jag? Ska också försöka lokalisera Anne för att hand i hand hitta fram till kurslokalen (gick redan lite åt fel håll när jag skulle till hotellet, krhm).

Imorse bandade vi också podd med Malin (avsnittet kommer på måndag) och snackade om bokbranschen ur lite olika synvinklar. Vet inte när jag ska hinna klippa podden, meeeen det löser sig. Nu ska jag på matjakt och sen blir det dags för LittSkap att sparka i gång. Extremt taggad just nu!

littskapFaktura som jag gärna betalade. Fattar inte ännu heller att jag faktiskt ska få gå kursen!