fbpx

Hej Åbo!

Äntligen har jag anlänt till Åbo och första helgen av Litterärt skapande! Var så pirrig att jag knappt kunde sova i natt, men ser verkligen fram emot kursen. Ska bli så spännande att träffa alla och helt enkelt få skriva och lära mig massor.

Nu är jag vrålhungrig och hoppas hinna äta något innan kursen börjar. Jag undrar om en blir hungrigare när en är nervös, eller är det bara jag? Ska också försöka lokalisera Anne för att hand i hand hitta fram till kurslokalen (gick redan lite åt fel håll när jag skulle till hotellet, krhm).

Imorse bandade vi också podd med Malin (avsnittet kommer på måndag) och snackade om bokbranschen ur lite olika synvinklar. Vet inte när jag ska hinna klippa podden, meeeen det löser sig. Nu ska jag på matjakt och sen blir det dags för LittSkap att sparka i gång. Extremt taggad just nu!

littskapFaktura som jag gärna betalade. Fattar inte ännu heller att jag faktiskt ska få gå kursen!

0

4 svar

  1. Trevligt att höra att det är fler än jag som inte hittar så bra i Åbo 🙂
    Ha det så trevligt på kursen, jag skulle också gärna ha varit med om jag hade haft ork nog!

    1. Min inre kompass funkade nog inte så bra, men hoppas jag blir lite bättre på Åbo under de kommande två åren. Det lär också vara enklare när det inte är mitt i mörkaste vintern. Och tack, kursen verkar väldigt lovande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »