Livsstatus: uppdaterad

Nu på torsdag börjar det äntligen kännas som om jag är i kapp mitt "normala" liv efter första helgen av litterärt skapande. Jag har fått sova ut, jag har koll på alla frilanstexter jag håller på med just nu + allt det där vanliga. Måste i fortsättningen se till att inte planera in så mycket på måndag & tisdag efter littskap, för bevisligen blir det för mycket då.

Men medan jag var på littskap hände det ju roliga saker i Vasa – Malin öppnade sin nya affär! Jag har så klart inte hunnit se den live, men på bilderna ser det jättefint ut (bilderna i inlägget är det så klart Malin som fotat). Dessutom har mina örhängen fått en riktigt snygg plats i affären och de lär sälja rätt bra. Så in i Malins affär (Vasaesplanaden 6) om ni vill ha ett par skumpaörhängen eller andra fina grejer.

pinions2

Nu ska jag njuta av den här torsdagen genom att gå på en två timmar (!!) lång helkroppsbehandling + massage. Behandlingen sköts av studerande och kostar bara 20 euro. Billigt och dessutom är jag så värd det just nu. Mera "jag är så värd det just nu" blir det nästa vecka när jag åker till Berlin, wihooo! Och i morgon infaller en av årets favorithögtider – Runebergsdagen. Så det är rätt bra fiilis just nu, hoppas ni också mår bra!

pinions3