Frilanslivet

Mitt frilansliv har uppstått nästan lite av misstag. Jag vet faktiskt inte om jag någonsin strävade efter ett frilansliv innan det bara hände. Nu känns frilansandet fullständigt självklart. Jag har mitt företag, mina tidtabeller och mina villkor.

Ibland önskar jag mig ändå en kollega eller två. Till exempel nu när jag skriver en otroligt intressant men något krånglig text om dosförpackade läkemedel. Jag önskar att jag hade en person som kunde läsa texten och kommentera vad som funkar och vad som inte funkar. När jag inte har det får jag bara vänta en stund, låta texten vila och kolla på den en senare.

I dag kom också sjätte avsnittet av Malins och min podd Projekt framgång. Vi snackar just om frilanslivet inspirerade av Magnus och Peppes senaste poddavsnitt. Lyssna! Vi säger många smarta saker, tycker faktiskt vi har börjar bli rätt bra på det här med podd. Tycker du samma så får du gärna gilla oss på Facebook. Där postar vi intressanta länkar och annat relevant.

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/245996538" params="color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false" width="100%" height="166" iframe="true" /]

Har du jobbat som frilans eller är det nåt du kunde tänka dig? Fastän jag ibland önskar mig en kollega eller två så skulle jag inte byta ut min frilanstillvaro till ett nio-till-fem-jobb. Jag trivs helt för bra som min egen chef.