På charmoffensiven

Saknar du Berlin? Skulle du vilja bo här på nytt? Det här frågade min kompis i dag av mig. Svaret är både jo och nej. Den här staden är fantastisk och just nu på charmoffensiven. Alla servitörer och butiksbiträden är glada och vänliga (så brukar det inte precis vara), solen har tittat fram och gett löften om en kommande vår och det känns som om att jag andas lite lättare i den här staden.

fernsehturm

Jag vet faktiskt inte vad det är, men jag trivs så otroligt bra här. Berlin har verkligen blivit mitt andra hem. Jag har mina favoritställen och stegen styr nästan obemärkt till dem. Jag känner mig kreativare här, friare på nåt sätt. Kanske det är för att vardagen inte finns här på samma sätt (åtminstone inte nu när jag bara hälsar på). Eller kanske för att jag just suttit på ett av mina favoritställen och druckit billigt vin. Glad fredag!

shoppingHar shoppat massor här. Kanske ett skilt inlägg om allt jag spenderat pengar på?

alibabaneu

Världens bästa Ali Baba står för middagen i kväll!