Bildbomb från Berlin

Jag landade vid midnatt i Helsingfors och hela dagen har varit lite trög. Har ändå hunnit med skrivkursen på Arbis (jätteroligt i dag) och årets första löprunda utomhus just innan solen gick ner. Sprang omkring med ett leende på läpparna, så har väl blivit en fjant som tycker om att springa. Knät bråkade lite men annars var det bara härligt (alltså huu, jag ber om ursäkt, mest till mig själv för ett år sen som skulle ha spytt av att läsa den där meningen).

Men i stället för att skriva en massa nonsens här (för just nu finns det inte så mycket smart i skallen) så tänkte jag köra med en bildbomb från Berlin. I morgon måste jag styra upp ett resereportage som ska publiceras i Hufvudstadsbladet. Började skriva i Berlin men texten blev riktigt riktigt dålig (nu överdriver jag inte). Som tur är har jag kommit på hur jag ska göra, men själva görandet sparar jag till i morgon. Nu bilder!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

För övrigt måste jag passa på att ge hundra poäng till Air Berlin och Finnairbussen. Rekommenderar båda mycket! Tack också för de peppande kommentarer jag fick på mitt förra inlägg. Allt känns redan bättre i dag, efter en ordentlig nattsömn kommer det säkert att kännas som att det inte fanns nån svacka alls. Kanske jag också skriver blogginlägg med färre parenteser, har lite missbrukat dem i det här inlägget, ehe.