Söndagsbrunch i Berlin

I söndags åt vi brunch på ett ställe i Berlin jag aldrig tidigare besökt. Restaurangen hette Barkett och på söndagar är det veganbrunch där. Det här är en av mina favoritgrejer med Berlin – det finns otroligt mycket vegetarisk och vegansk mat. Andra favoriter är bland annat The Bowl (matbilden i förra inlägget) och Chay Village.

Fastän jag också äter kött (men mycket mindre än tidigare) älskar jag vegetariskt, speciellt om det är mat jag inte skulle orka laga hemma, som flera olika röror och annat gott. Här är några stämningsbilder från brunchen. Gå dit om du är i Berlin och rör dig knutarna! I och för sig var brunchen så pass bra att jag kan rekommendera att man tar sig dit lite längre ifrån också.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I övrigt känns allt här i livet lite enklare i dag. Har skickat ut en hög med fakturor och har fått rätsida på mitt resereportage och kalendern är förvånansvärt tom jobbmässigt, vilket bådar gott för min frenetiska redigering som jag ska inleda i morgon! Deadline om en månad, I can do it!