Firar 1-åringen med utlottning!

Aj jestas så tiden går fort. För ett år sedan lanserade jag mina skumpaörhängen och Pinions webbsida. Har inte (ännu) blivit miljonär på mina örhängen, men det har varit så himla roligt. Folk blir på gott humör när de ser mina örhängen och många tycker de är jättefina. Det gör mig så otroligt glad. Och nog har jag ju sålt en del också.

blogg_påsemedkorkar

För att fira 1-åringen kör jag med en tävling här på bloggen. För att vara med ska du kommentera inlägget och berätta var du vill befinna dig om ett år – det kan handla om var du bor eller vad du gör. Jag är väldigt nyfiken på dina visioner och drömmar.

cava_earrings

Själv hoppas jag att Vad heter ångest på spanska? antingen är publicerad eller på väg att bli det. Jag hoppas också vara någorlunda klar med redigeringen av Nationen och på god väg med trean. Men var jag ska bo är ett stort mysterium, ska bli riktigt spännande att se. Bor vi kvar i min etta, bor vi i en större lägenhet i Helsingfors eller bor vi nån helt annanstans i världen?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu är det din tur – var är du om ett år? Tävlingen pågår fram till nästa veckas lördag (27.2). På söndag lottar jag ut ett par örhängen slumpmässigt och ett par till den bästa framtidsvisionen. Lycka till!