Meningen med hela skiten

I vårt nyaste poddavsnitt snackar Malin och jag om Nina Åkestams bok Meningen med hela skiten. Jag läste den första gången för två år sen, men fick läsa den om igen (mest på grund av att jag har världens sämsta minne). Jag tror att det är jätteviktigt att stanna upp och fundera på vad man egentligen vill göra här i livet. För mig är skrivandet otroligt viktigt, men jag försöker bli bättre på att ta det lugnt.

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/248287606" params="auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true" width="100%" height="450" iframe="true" /]

Och det är just det jag gjort så gott som hela helgen. I går gjorde jag absolut ingenting. Händer väldigt sällan, men i går kände jag att jag verkligen behövde en dag av ingenting. Dagens stordåd var att färglägga ett slott i min vuxenmålarbok. Kvällen avslutades med filmen Hawshank redemption som jag tyckte väldigt mycket om och en rödvinsrisotto med getost. Den har jag tyvärr inga bilder på, så ni får nöja er med en bild på lördagens sushi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIbland kan jag tycka att meningen med hela skiten (livet) är att äta sushi.

Har du läst Meningen med hela skiten? Vad tyckte du om den?

P.S. Malin och jag blev intervjuade av Veckoslutskommittén på X3M.