Läsa, läsa, läsa

Som finländare hade jag inte riktigt förstått det här med bokrea i Sverige och hur stort det är (men nu har jag insett att det är en GREJ). Men som läsare är jag nöjd och glad över det stora reautbudet. Som många kanske vet läser jag helst e-böcker – jag har alltid Kindlen full med böcker (ska alltid finnas minst tre olästa böcker på Kindlen, gärna fler). I går shoppade jag loss på Ditos e-boksrea. Så i år har jag tänkt läsa åtminstone följande böcker:

böcker1

böcker2

Alla bilder är lånade från Dito.

Har du läst någon av de här? Eftersom jag skriver på svenska vill jag gärna läsa så mycket som möjligt på svenska (och helst inte översatt). Om du vill hitta finlandssvenska böcker såg jag att Adlibris hade rea! Vill du följa mitt läsande så hittar du mig på GoodReads. Än så länge är jag i fas med årets utmaning (52 böcker), jej!