Och vinnaren är …

Tack till alla som deltog i min tävling! Jag hade lovat skicka iväg två par – ett som jag skulle lotta ut och ett till den bästa motiveringen. Jag bad er berätta vad ni gör om ett år och efter att ha läst allas beskrivningar skulle jag gärna ha gett örhängen till alla. Blev så otroligt peppad av allas framtidsvisioner. Efter mycket funderande bestämde jag mig för Jennifers motivering:

Om ett år hoppas jag faktiskt att jag fortfarande bor kvar i Helsingfors tillsammans med min sambo, driver bloggen på sidan om jobbet (som jag fortfarande trivs med!) som en business och även en annan sido-business som är i uppstartningsfasen. Dessutom hoppas jag att agendan för 2017 är fylld med en 3 månaders jorden runt-resa, wooow! Fyra ledord: kärlek, entreprenörskap, karriär och resor!

Jag säger grattis Jennifer och lycka till med alla planer! Mejla mig med dina kontaktuppgifter så fixar vi örhängena till dig! Önskar jag själv kunde klämma in 3 månaders resa nästa år, får se vad som händer. Som jag skrev har jag verkligen ingen aning om var jag är eller vad jag gör om ett år. Spännande tider!

pinions fb profile

Det andra paret lottade slumpgeneratorn ut till Elisa vilket jag tycker är ganska lämpligt. Hon är just nu på utbyte i Barcelona, så vad passar väl bättre än ett par cava-örhängen? Om du inte vann den här gången kan du beställa ett par örhängen via Etsy eller genom att mejla mig så får du en faktura. Priset är alltså 12 euro + 1 euro postkostnad.

Förresten, vilken underbar helg. Sol, sol, sol. Imorse åt vi en brakfrukost och balkongens termometer visade 18 grader. Vi är inte riktigt där än, men snart är det sommar och sol. Nu ska jag börja peppa för dagens handbollsmatch, wish me luck!

frulle