Podden fyller 10 avsnitt!

Tiden, tiden. Den går så himla fort. Plötsligt har Malin och jag gjort TIO poddavsnitt av Projekt framgång. Hittills kan jag säga att det varit jätteroligt, jag har faktiskt förvånats över hur roligt det varit. Dessutom tycker jag att jag hela tiden lär mig något av Malin och samtidigt blir jag också tvungen att tänka till lite extra, vad tycker jag egentligen?

Enligt de kommentarer som nått oss gillar folk det vi sysslar med, vilket gör mig glad och ger energi att fortsätta med podden. Om du lyssnar får du jättegärna höra av dig – vad tycker du har varit bra, vad har varit mindre bra? Vi kommer faktiskt att ha en liten utlottning där vi lottar ut Malins kokbok och ett par örhängen av mig. I slutet av vårt tionde avsnitt finns instruktioner för hur du gör att delta i tävlingen.

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/250616143" params="auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true" width="100%" height="450" iframe="true" /]

I veckans avsnitt snackar vi om mitt favoritämne: arbetstid. Själv har jag väldigt svårt för den klassiska 9 till 5-arbetstiden och tycker att vi i stället borde koncentrera oss på VAD vi gör på jobbet, inte hur länge vi är där. Vad tycker du är ideal arbetstid?