fbpx

Podden fyller 10 avsnitt!

Tiden, tiden. Den går så himla fort. Plötsligt har Malin och jag gjort TIO poddavsnitt av Projekt framgång. Hittills kan jag säga att det varit jätteroligt, jag har faktiskt förvånats över hur roligt det varit. Dessutom tycker jag att jag hela tiden lär mig något av Malin och samtidigt blir jag också tvungen att tänka till lite extra, vad tycker jag egentligen?

Enligt de kommentarer som nått oss gillar folk det vi sysslar med, vilket gör mig glad och ger energi att fortsätta med podden. Om du lyssnar får du jättegärna höra av dig – vad tycker du har varit bra, vad har varit mindre bra? Vi kommer faktiskt att ha en liten utlottning där vi lottar ut Malins kokbok och ett par örhängen av mig. I slutet av vårt tionde avsnitt finns instruktioner för hur du gör att delta i tävlingen.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/250616143″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

I veckans avsnitt snackar vi om mitt favoritämne: arbetstid. Själv har jag väldigt svårt för den klassiska 9 till 5-arbetstiden och tycker att vi i stället borde koncentrera oss på VAD vi gör på jobbet, inte hur länge vi är där. Vad tycker du är ideal arbetstid?

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »