Jobba, jobba, jobba

Deadline efter deadline skymtar i kalendern och jag jobbar på. Efter några lugnare veckor är det full rulle som vanligt. Mycket på gång med Addeto, jag har flera frilanstexter som jag jobbar med men största jobbet av allt är redigeringen av Nationen. Om en vecka på fredag ska jag ge en tjock pappersbunt till min handledare på LittSkap (iik!).

vårtölöviken

Konstigt nog känner jag mig bara peppad nu. Det är ju när jag har mycket att göra som jag går i gång, för lite jobb gör mig slö och jag får inget gjort. Manuset har stressat mig en del, men jag har nästan gått igenom alla kapitel, bara några kvar. Det finns en del grejer som jag inte är riktigt nöjd med, men på det stora hela tror jag på texten. Jag vet att det finns mycket jobb kvar, men det känns inte helt hopplöst. Det kommer att bli bra och jag ser fram emot handledarträffen med skräckblandad förtjusning.

Som tur är livet inte endast jobb, utan också roligheter. I går träffade jag nämligen JenniferAnna22 i Helsingfors. Det var jätteroligt att träffa henne och jag babblade på som en dåre (förlåt Jennifer, nästa gång lovar jag att du får säga mer). Längre blir jag inte ens förvånad när någon av mina internetkompisar visar sig vara en bra typ också i riktiga livet. Jennifer gjorde mig inte det minsta besviken och jag hoppas vi kommer att ses igen. Kafét var också riktigt mysigt, kan bra tänka mig att gå dit igen och jobba bort några timmar.

Egentligen hade jag tänkt skriva om egenutgivning inspirerad av Gabrielles inlägg, men det får bli till en annan dag. Dessutom kom jag på att jag ju skrivit om det tidigare, ni får nöja er med de tankarna än så länge.

Är det förresten något ni önskar att jag skulle skriva om? Några frågor? Släng gärna in dem i kommentarsfältet!