Inspiration, schminspiration

Spegel spegel på väggen där, säg mig vem som mest inspirerad i landet är? Nja, inte jag i alla fall de senaste veckorna. Jag hade några lugna veckor i början av min redigering, sedan exploderade kalendern och mitt huvud med den. Samtidigt försvann en gnutta av inspirationen. Men så är det oftast, ingen klarar av att hålla upp inspirationen hela tiden. Oberoende av hur mycket en vill jobba med något.

Jag älskar ju verkligen att skriva och brukar till och med tycka om redigeringsprocessen, nu har jag insett att det var ett övermäktigt arbete att redigera ett NaNoWriMo-manus på en månad. Men något har det hänt åt texten och den har blivit bättre. Men inte riktigt så bra som jag hade hoppats på.

Men men, ni får höra mer om redigeringen i ett annat inlägg när jag är klar (siktar på onsdag!!). Fram tills det kan ni gå in och lyssna på vårt senaste avsnitt av Projekt framgång. I avsnitt elva talar vi just om inspiration och vad som inspirerar oss. Försöker också tvinga Malin att konkretisera sin inspiration.

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/251774850" params="auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true" width="100%" height="450" iframe="true" /]

Och du har väl inte missat att vi har en tävling i podden för att fira att vi redan gjort tio (eller ja, nu elva) avsnitt! Vi lottar ut ett paket bestående av Malins kokbok och mina örhängen. Instruktioner finns både på Facebook-sidan och i podden. Happy lyssning!

Men inspirationen då. Vad blir du inspirerad av? Vill jättegärna höra!