Resereportage!

"Berlin. Det ligger i Tyskland. […] Förr låg det i både Väst- och Östtyskland men numera ligger det bara i Tyskland."

Tidigare i veckan började jag läsa Håkan Nessers Elva dagar i Berlin och i första kapitlet finns det här fina citatet. Och ja, jag kan genast erkänna att jag köpte boken för att den delvis utspelar sig i Berlin, ja så lättlurad är den här Berlinfantasten. Har läst ungefär en femtedel av boken och gillar! Men mer om det en annan gång. I dagens Hufvudstadsbladet kan ni nämligen läsa mitt resereportage från Berlin (tror det bara kommer att finnas i papperstidningen).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag trodde inför reportaget att det skulle bli jättelätt att skriva för "jag vet ju vad jag pratar om" men ajaj vad fel jag hade. Det är ju oftast då det blir svårt när en vet för mycket. Vad ska en välja? Nå resultatet som sagt i dagens Husis. Gillar också att två kompisar den här veckan har hört av sig till mig gällande Berlintips. Är gärna din Berlintipsare!

Ååh, nu kom en akut Berlinsaknad över mig. Tur att jag är på LittSkap och har verkligen inget att klaga på! Snart i väg för sista dagen för den här gången. Längtar redan till nästa träff. Den här utbildningen är så bra!

wp-1458456984982.jpg

Frukost och reportage. Bra uppladdning för sista kursdagen.