Jag älskar internet

Utan internet skulle jag vara utan många grejer. Sambo, en del vänner, mycket av det jobb jag gör. Jag skulle inte skriva någon blogg eller podda. Ja internet är sannerligen en guldgruva och det är just internet vi snackar om i vårt senaste avsnitt av Projekt framgång.

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/253746892" params="color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false" width="100%" height="166" iframe="true" /]

Så in och lyssna om du inte redan gjort det. Och missa nu inte heller vår tävling! Malin ska lotta ut en av sina böcker och jag ett par örhängen. Nu hotar Malin dessutom att hon inte ska trycka upp nån ny upplaga av sin kokbok som det bara finns ca 100 exemplar kvar av.

Vad har du haft för glädje av internet och skulle du kunna tänka dig att leva utan det? Nora skrev om hur livet på ett B&B skulle vara utan internet, ganska krångligt låter det!

charlotteochmichaelaUtan internet skulle jag till exempel aldrig ha träffat Charlotte! Vill inte ens tänka den tanken!