Bekräftelseknarket

Den här våren har jag rätt ofta känt att jag är i behov av bekräftelse. Nån som säger att jag sysslar med rätt grejer, nån som påminner om att det här med att skriva böcker tar tid, nån som hejar på mig när jag känner mig värdelös. Samtidigt känns det så himla jobbigt att hela tiden fiska efter bekräftelse – är det äkta om jag ber någon bekräfta mig? Eller säger folk snälla saker bara för att få tyst på mig, hehe.

Just det här snackar vi om i senaste avsnittet av podden med Malin. Om behovet av bekräftelse och hur vi helst blir bekräftade. Hur ofta känner du ett behov av bekräftelse och vad skulle den ultimata bekräftelsen vara för dig?

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/255534849" params="color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false" width="100%" height="166" iframe="true" /]

Förlåt förresten för den ofrivilliga bloggpausen. Jag kände mig av nån anledning väldigt trött i slutet av veckan (folk påstår att det finns sånt som vårtrötthet) och påsklovet kunde inte ha kommit mer lägligt. Har mest satsat på äta och läsa. I dag har jag sprungit en runda i solskenet (bar asfalt och också sandvägarna har smultit fram!) och Jon och jag har inlett planeringen av vårt gemensamma projekt. Så roligt att jobba ihop tycker jag.

gladpåskSysterdotterns konstverk. Hoppas du haft en skön påsk!