En puff i Husis

I morse när jag publicerat podden och länkat blogginlägget till Facebookgruppen Finlandssvenska bloggare kommenterade Anne att vi var med i en puff i Hufvudstadsbladet. Jag slängde mig över paddan och bläddrade (swipade) igenom hela tidningen. På tv-sidorna fanns den här puffen för Projekt framgång.

wp-1459770808709.jpg

Två meningar som gjorde Malin och mig väldigt glada. Vi skickade alltså ut ett pressmeddelande för några veckor sedan som hittills inte hade gett så stor utdelning (läs: ingen utdelning alls). Men så är det ofta, pressmeddelandena drunknar bland alla andra mejl som kommer in till redaktionerna. Men med tanke på förra veckans avsnitt var det roligt att få lite bekräftelse.

För övrigt så önskade sig Peppe att jag skulle blogga oftare. Vad tycker du? Skriv också gärna önskerubriker, roligare om det här blir mer av en tvåvägskommunikation än en monolog.