Kugghjulen snurrar i Kuggenheim

Den här veckan har jag känt mig otroligt trött och inser att det måste bero på alla kugghjul som snurrar på i mitt huvud. Tisdagens feedbacksession var som sagt otroligt givande och har satt mycket tankar i gång i huvudet. Jag bläddrade precis igenom manuset och alla kommentarer och börjar så småningom bilda mig en uppfattning om vad som behöver göras.

Men nu riktigt riktigt snart ska vi köra iväg till Esbo för att fira mammas födelsedag. Ser fram emot att äta god mat i gott sällskap. I morgon ska jag börja jobba mer med stackars Astrid som måste bli bättre. Ser fram emot att hänga med mina karaktärer igen.

På tal om kugghjul. Yle Östnyland har gjort en video om sjöbevakarna som flyttat till en ny station som de kallar Kuggenheim. Sen när jag har ett flott hus i flera våningar ska det också heta Kuggenheim. Eller tja, ett flott hus i flera våningar lär det aldrig bli, så lika bra att börja kalla lillettan vi bor i nu för Kuggenheim. Glad fredag!

wp-1460127831119.jpgMorjens morjens sa jag till min spegelbild i tamburen till Kuggenheim!