Feedbackfesten

Det bjuder vi på i podden i dag. I nästan 47 minuter snackar Malin och jag om att ge och ta feedback. Om konstruktiv och inte så konstruktiv kritik. Om våra egna upplevelser kring feedback.

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/258408702" params="auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true" width="100%" height="450" iframe="true" /]

För mig är feedback otroligt viktigt. När jag skriver blir jag snabbt blind för min text och ser inte det uppenbara som alla andra ser. Klichéer, upprepningar och andra onödigheter. Både testläsare och proffs har fått läsa mina texter och jag brukar oftast suga i mig alla kommentarer jag får. Jag håller nödvändigtvis inte med om allt, men jag lyssnar och funderar.

I dag ska jag sitta och skriva skriva skriva. Väldigt pepp faktiskt på mina karaktärer och allt som pågår i deras liv. Post-it-lapparna har fått komma fram igen, men mer om det senare. Hoppas du fått en fin start på veckan!