Handboll & skriva

Hej hej bloggen. Jag har tänkt på dig hela dagen, men ändå försummat dig. I morse fixade jag en översättning (har fått en del översättningsjobb på sistone, från svenska till finska dessutom, kul!), gjorde ett snabbt träningspass och drog sen iväg tillsammans med min eftersvett till IPI. Ja, tredje gången på en vecka. Det kaféet är mitt vardagsrum och min största utgiftspost i min personliga budget.

På IPI väntade en skrivdejt med min kompis Hilla. Först talade vi naturligtvis en hel del om bokbranschen (Hilla har jobbat som redaktör och översättare och har många insikter och spännande berättelser), om böcker och om att skriva. Sedan satt vi och knackade på varsin dator i några timmar. Så himla motiverande att skriva när nån annan också gör det.

Det roliga är att jag i dag redigerade en scen som utspelar sig på Idrottshuset i Berghäll och jag var nyss och kollade på en match där. Kunde bland annat kontrollera vilken våning handbollsplanen är på, jag borde ju veta det i och med att jag till och med tränat i hallen, men det är sånt en inte tänker på. Matchen var en riktig rysare, men tyvärr gick vinsten till "fel" lag.

wp-1460484639713.jpg

I morgon tänkte jag blogga lite om mitt sätt att jobba med mina manus. Några frågor eller funderingar jag kan ta upp?