Det vänder

Den här våren har varit både upp och ner. Det händer så mycket roligt, nytt och spännande och jag har flera intressanta projekt på gång. Både sånt jag får betalt för (Addeto, frilansartiklar, översättningar) och sånt jag inte får betalt för (podden, skrivandet). Fastän det har varit mycket roligt på gång har jag känt ett visst vemod, jag kan inte ens riktigt beskriva det.

Men nu. Nu känns det som om att allt håller på att vända. Jag känner att det är många grejer som gror under ytan och som kommer att leda till så mycket bra. Alla bra känslor förstärks av den härliga vårsolen och av att naturen försiktigt gör sig redo för en sommar till.

En svallvåg av känslor kom över mig i går när jag körde hem från Svedängen. Den här låten är väl en av de klyschigaste och mest sönderspelade men när den spelades på radion sjöng jag med och log så det värkte i kinderna.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=PBEXSiFzOfU&w=854&h=480]

Det är nu det vänder.