Vamos a Barcelona!

Om en timme ska jag stänga datorlocket och lämna datorn på bordet och själv ta mig mot flygplatsen för att senare i dag landa i Barcelona! Jag har inte varit där sedan sommaren 1999 då jag var där med mitt handbollslag för en turnering.

Den här gången blir det nog ingen handboll, däremot hoppas jag på mycket cava, tapas och sol. Och bra sällskap. Vi ska hänga där med Jan och Elisa och ser jättemycket fram emot att umgås med dem OCH att få vara i Spanien och förhoppningsvis få tala lite spanska fastän vi ska till Katalonien. Undrar faktiskt om man blir dissad för att tala spanska där eller är det okej när jag är turist?

Lite roligt förresten att Facebook påminde mig om det här minnet från åtta år sedan. I dag har jag ingen ångest för spanskan, kanske lite osäker eftersom det gått så länge sen jag pratat, men det brukar alltid lösa sig. Extra roligt att statusen nästan låter som titeln på mitt första manus – Vad heter ångest på spanska?

Skärmavbild 2016-04-15 kl. 09.14.31.png

Har du nåt jättebra Barcelonatips är det bara att hojta till i kommentarsfältet. Ska försöka mobilblogga mellan varven, bättre rapportering blir det säkert på Instagram där jag heter kuggekugge. Men nu, datorfri semesteeeer!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Så här såg jag ut för ett år sedan i Málaga när jag skulle försöka ta reda på när nästa tåg till Fuengirola åker.