Estoy pescando

Alltså Barcelona, du behandlar mig så väl! Det mesta jag ätit och druckit har varit jättegott, vädret perfekt och jag älskar verkligen atmosfären i den här stan. Det händer något överallt, folk är ute och umgås också efter klockan 20 en söndag kväll. Det är som att den här stan har miljontals möjligheter som väntar på att bli upptäckta. Kunde faktiskt tänka mig att bo här en period, men har svårt att se hur och när det skulle hända.

image

Mina farhågor om att inte få prata spanska var helt strunt. De flesta har till och med pratat spanska tillbaka och jag bara älskar att få omringas av spanskan. Har inte ens hört så mycket katalanska. Min spanska har för det mesta varit riktigt okej, men igår sa jag åt en kille på en marknad att "estoy pescando" när jag skulle säga "estoy pensando". Men äh, spelar väl inte så stor roll om jag fiskar eller tänker, ehe.

image

Jag har precis varit och kollat på fotbollsmatchen Barcelona - Valencia på en bar nära vårt boende. Så roligt att mixa in bland lokalbefolkningen. Jon, Jan och Elisa var till stadion så jag gissar på att de ändå hade en häftigare upplevelse fastän Barcelona förlorade. Imorgon hinner vi ännu shoppa och äta (!) innan vi ska ta planet tillbaka norrut. Men åh, den här semestern har varit så himla himla bra. Lovar mer utförliga tips och bättre bilder bara jag återförenats med min dator som jag inte saknar det minsta just nu.