Post-semester

Det sägs att företagare aldrig har semester (eller åtminstone inte betald semester) men ojoj vilken semester jag varit på. Har inte tänkt på jobbet eller mina skrivprojekt en enda gång. Har totalt kopplat bort allt och det har varit så himla skönt. Fyra dagar kändes som en vecka!

Vi landade efter midnatt och klockan var närmare två innan vi kom i säng så i dag har jag känt mig rätt trög och att tag i vardagen går lite långsamt. Imorse kändes det som om jag hade en mental baksmälla från resan fastän det så klart också var skönt att komma hem.

I dag har jag hällt i mig många många glas citronvatten och till och med lyckats fixa klart en översättning. Tycker faktiskt att översättning (av mina egna texter) är den perfekta sysslan när jag känner att jag är för trög för att skriva något nytt. Översättningen går på autopilot fastän hjärnan skulle vara jättetrög.

wp-1461068813823.jpg

Får återkomma med mer utförliga tips om var vi ätit och vad vi gjort. Hoppas också på en massa fina bilder av Jon som hållit i kameran de senaste dagarna. Men som jag redan skrev så charmade Barcelona mig verkligen. Hoppas jag "snart" får åka tillbaka igen.