Videoblogg!

Den här dagen trodde jag inte att skulle komma, men plötsligt har jag vloggat. Ämnet är naturligtvis örhängen. Lite om egna, men mest om örhängen jag köpt. Inspirationen kommer från Ellen som först uppmanade mig att skriva ett inlägg om min klädstil och sedan önskade sig ett inlägg om örhängen. Så här kommer 11 minuter (jag vet, alldeles för långt) om örhängen!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=-vLkno_O_ig&w=854&h=480]

Passar samtidigt på att göra lite reklam för mina örhängen. Tänkte jag kör med en liten kampanj nu med tanke på vappen och studentfester. Två par för 20 euro (jag bjuder på postavgiften!) om du beställer via mejl på michaela@pinions.fi. Nedan några nya par (vissa finns bara i exakt ett par), men har massvis med olika. Ska försöka ladda upp bilder på Facebooksidan under helgen.

wp-1461259587191.jpg