Ted, Kaj & träning

De senaste veckorna har jag haft en viktig rutin på tisdagar: jag lyssnar på Ted&Kaj-podden och tränar. Jag får inte lyssna på Ted&Kaj om jag inte tränar, så de här två hör ihop. Det är en helig tisdagstrio som jag ska ägna mig åt så fort jag klickat publicera på det är inlägget.

Peppe frågade i går vad folk stör sig på i poddar. Eget svar: dåligt ljud! Men jag tänkte att jag kunde väl lista några poddar jag lyssnar på. För det första måste jag säga att jag har varit rätt sen på poddtåget, det är först i år som jag verkligen börjat lyssna på poddar. Har försökt lyssna på några "pladderpoddar" men klarar inte riktigt av det, vill helst ha nåt sorts innehåll när jag lyssnar.

Däremot tror jag inte mitt lyssnande är speciellt originellt. Lyssnar bland annat på Mellan raderna, Magnus och Peppes podcast, De eurovisa, Nord & Francke, Polpodden, Hemohes och Sandström.

wp-1461659443460.png

Har också hittat flera skrivpoddar vilket gör mig glad. Lyssnar på Skrivarpodden och Boktorsk. Saknar Författarpodden och stör mig på (ofta) dålig ljudkvalitet i Fantastisk podd, vilket leder till att jag inte alltid orkar lyssna.

Vilka poddar lyssnar du på och när brukar du lyssna på dem? Har du också nån speciell träningspodd? Och glöm nu för all del inte Malins och min podd! Tack förresten Elin för dina supersnälla ord. Blev helt pirrig och glad när jag läste inlägget!