Post-vappen

Den här helgen har varit ett enda långt kalas. Så himla bra typer och god mat, men nu är jag trött som bara den. Att kalasa så här mycket är tungt när jag börjar närma mig 30. Men tröttheten är väl helt okej med tanke på hur roligt det varit. Får återkomma till bloggen när hjärnverksamheten kommit i gång igen.

wp-1462120863674.jpg

Alltså den här klänningen – aldrig fått lika många komplimanger för något. Precis alla älskade. Jag köpte den för en tia på Kallio kierrättää på Facebook och hade tänkt sälja vidare den, men tror klänningen får stanna kvar i eget skåp. Kan ju inte sälja den här komplimangmagneten!

Kan också rapportera att skumparingen klarat av vappens festligheter så jag tror det blir dags för försäljning, fick också många komplimanger för den, så kul! Hojta till om du vill ha en. Nu ska jag krypa i sängen och förhoppningsvis återuppstå som en piggare människa i morgon. Hoppas du haft en skön vapp och första maj. Helt sinnes förresten att det faktiskt redan är maj, vart tar tiden riktigt vägen?