Tidsresan

I morse gjorde jag den magiska tidsresan när planet lyfte från Helsingfors samtidigt som det landade i Stockholm. Har hunnit med ett lunchmöte, ett till möte och en intervju. Allt för Addeto. Nu har jag precis tagit en behövlig powernap och ska snart träffa min kompis Clara som jag inte sett sen förra hösten.

wp-1462288014863.jpgGanska trött på Arlanda Express i morse. Men favoritdrycken Focus hjälpte.

ESC-fantasten inom mig myser över att eurovisionsyran redan syns här i Stockholm. Vore så coolt att få se nån av deltävlingarna live, men jag är en vecka för tidig för det. Åtminstone får jag ta del av en litenliten del av hela spektaklet. En annan observation från det supervarma och härligt somriga Stockholm: det finns en H&M i så gott som varje gathörn.

wp-1462287997201.jpg

esc-sthlm

Får återkomma till ESC-ärenden senare i veckan. Har redan hört alla bidrag flera gånger och kollat på De Eurovisa och SVT:s Inför ESC men har inte ännu kommit fram till någon absolut favorit. Helt sjukt att första semifinalen är redan om en vecka! Och tänk att Finland inleder hela kalaset. Vem tror du att vinner? Eller följer du inte alls med?