Tröttnar ni på mig?

Ibland känns det som att jag bara pumpar ut en massa. Jag vill att folk ska köpa mina örhängen, läsa min blogg, lyssna på podden, gilla tusentals olika Facebooksidor som jag ansvarar för, gilla mina Instagrambilder. Ja, listan är oändlig och jag är inte den enda.

I veckans poddavsnitt har Malin nästan terapisession för mig – jag frågar nämligen om det är okej att hålla på så här. Ladda upp internet fullt av grejer på mig, av mig, med mig. Enligt Malin är det mer än okej.

Ta nu till exempel bloggens fb-sida som exempel. Jag tvekade länge om jag skulle göra en skild sida, men det var många som hade önskat att jag skulle länka bloggen till fb när jag skrivit ett inlägg. Jag vill ändå inte göra det på min personliga sida (vill inte spamma alla random fb-bekanta), men ändå kändes det nästan lite pinsamt att göra fb-sidan.

Att tröttnar inte folk på alla inbjudningar jag skickar ut för att gilla än det ena, än det andra? Och vem är nu egentligen intresserad av vad jag håller på med? Och jo, jag vet att det finns många som vill läsa, men ändå tar det emot på nåt sätt.

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/263174069" params="auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true" width="100%" height="450" iframe="true" /]

Vad tycker du? Går det att fläka ut sig för mycket på internet? Finns det någon gräns som en helst inte ska gå över? Och var går den gränsen i så fall?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA