Om vinster och förluster

I går hade vi möte med Nylands litteraturförening och en av styrelsemedlemmarna som gått skrivarkursen på Arbis med mig hade med sig häftet med årets Arvid Mörne-vinnarbidrag. Hon hade uttryckligen plockat med sig det så att jag skulle få läsa. Bara det blev jag så otroligt glad över. Så himla snällt gjort av henne.

arvidmörne16

Hon hade tänkt på mig i och med att vi under kursen diskuterade dikterna som jag skickade in till tävlingen. Det blev som sagt ingen vinst för mig, men ni kan inte tro vad hon sa. Hon sa att jag bra skulle ha platsat i vinnargänget och vet ni, det var så fint sagt och jag blev otroligt glad och det kändes nästan som om jag hade vunnit.

Det jag försöker säga: det handlar inte egentligen om prispengar eller antagningar. Det handlar om att jag får göra det jag allra mest vill göra, alltså att skriva, och att det finns personer som tycker att det jag skriver är bra. Då har jag redan kommit så otroligt långt.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=MxgX_pKE2LU&w=676&h=380]Om du missade vloggen där jag läser upp mina dikter jag skickade in till tävlingen.

Vinnarbidragen då? Otroligt fina dikter och jag förstår precis varför de fått pris. Så grattis till alla vinnare! Kan varmt rekommendera dikterna, så om du får tag på häftet ska du absolut läsa.