Svitfesten

Nu kan jag bocka av svitfest med champagne från livets to do-list. Igår innan gästerna (alltså kurskompisarna) skulle komma övertalade jag Anne att vi skulle köpa en flaska champagne från hotellbaren. Liksom bara för att. Och nej, det här är inget jag brukar göra. Faktiskt första gången jag köpt en hel flaska champagne på restaurang. Nu också lurades jag till att göra det pga ett löjligt billigt erbjudande. Blev en så rolig kväll med bra typer. Jag kan inte upprepa det för många gånger: den här kursen är ett fantastiskt sammanhang att få vistas i. Nu sitter jag på tåget och somnar nästan. Bådar gott med tanke på att vi ska på bio med Jon direkt när jag kommer till Helsingfors. Så inga ESC-analyser, inga LittSkap-rapporter eller annat smart på bloggen idag. Bara lite champagneglamour och tankerester från en svit. Vi återkommer imorgon!

image

image

image