Vinst och förlust

Dagens smyckesmässa var tyvärr ingen stor hit. Skulle gissa på färre än femtio besökare så att jag sålde två par örhängen ska väl ses om en bra grej. Nåjo, ibland går det så här och nu ska jag glömma det och hoppas på bättre försäljning på andra evenemang!

wp-1463933778234.jpg

Helt onödig var dagen ändå inte – jag hittade nämligen det ultimata Kugge-halsbandet. Så himla perfekt för mig, har på känn att det blir en storfavorit! Själva kugghjulet är en gammal cykeldel och alltså återanvänt och spraymålat. Försäljaren berättade att de brukar gräva i soporna på cykelverkstäder, själv gräver jag bland korkar på restauranger, hehe.

Dagens personliga förlust hoppas jag däremot att ska förvandlas till Finlands vinst i kväll. Bänkar mig naturligtvis framför tv:n. Har följt årets hockeyturnering otroligt dåligt men tackar ju inte nej till att Aho, Laine & co kommer hem med en guldmedalj runt halsen.

Extra roligt blir det i kväll för att vi ska kolla matchen hos Erik och Lisen som jag sett alldeles för lite på sistone. Kompishäng hör nog till det bästa jag vet. Blev så inspirerad att jag bakade en kaka. Blir den god lovar jag recept på bloggen.

wp-1463933822501.jpgBanan och röda vinbär och massvis med kardemumma i smeten.

Nu: heja Finland!