Sommar och sol

Den är här nu – sommaren. Jag har ätit lunch utomhus varje dag den här veckan, i måndags hade vi uteträningar inför Sjundeå Cup (en handbollsturnering utomhus), i dag gäller samma och i går blev det simstadionpremiär för det här året.

Som min kompis sa i söndags: sommaren är här och nu ska vi inte längre vänta på den. Bara njuta! Själv har jag grävt fram solkräm, shorts och lätta kläder. Helst skulle jag ligga ute i solen hela dagen, men har ju liksom ett manus att redigera.

Helsingfors (precis som många andra nordiska städer) är en äkta sommarstad. Jag verkligen älskar den här staden under sommarmånaderna. Det är härligt att cykla överallt, det händer så mycket och så alla glada människor. Hurra för sommar och värme!

kalliosommarDet är nån annan som också gläds över den här årstiden. Hjärtat och texten Kallio (stadsdelen Berghäll) har dykt upp på flera ställen de senaste dagarna.