Våravslutning!

I fredags hade jag lust att börja sjunga den blomstertid nu kommer när Malin och jag bandade in vårens sista poddavsnitt. Tur att jag glömde bort idén under själva poddandet, eftersom min sångröst inte är så fantastisk, hehe. Men i går släppte vi avsnitt nummer 20 (!) av Projekt framgång och nu går vi in för sommartakt (utan sång).

Det betyder att podden kan dyka upp när du minst anar det, så jag rekommenderar naturligtvis att du ska gilla vår Facebook-sida, prenumerera på iTunes, SoundCloud eller i din poddapp så missar du garanterat inget avsnitt!

I sista avsnittet sluter vi på ett sätt cirkeln och snackar om framgång igen. Vad är framgång egentligen och vem är det som ska definiera ens framgång? Vi har också storslagna planer för hösten, mer om det i podden.

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/266569355" params="auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true" width="100%" height="450" iframe="true" /]

På tal om framgång, eller kanske icke-framgång, så blev det inget Naisten kymppi i söndags. Hade så otroligt ont i fötterna efter Sjundeå cup att jag helt enkelt inte ville riskera hela sommarsäsongen genom att springa sönder fötterna på tian. Åkte i stället till lande och kollade på sjukt bra handboll hela helgen. Får springa en tia en annan gång i stället!

wp-1464699533602.jpgBäst under helgen var helt klart att Anu som jag spelat handboll med i flera år, men som på sistone satsat på FM-serienivå, spelade med oss!