Moderator von Kügelgen

I juni ska jag vara moderator för ett evenemang för första gången i mitt liv. Ser väldigt mycket fram emot det och tror att det ska bli både spännande och lärorikt. Lite nervös är jag eftersom eventet är på engelska, men jag tror det ska gå bra.

Evenemanget är riktat till unga entreprenörer och handlar om tidsanvändning för personer som nyligen startat eget. Hur ska en hinna både med jobbet och det personliga livet? Det är säkert nåt som många funderar på. Det är ett gratis evenemang så kom gärna och lyssna på talarna (och mig) om du är i Helsingfors den 16 juni.

Det roligaste ur min synvinkel är ändå presentationen om mig själv. Kolla nu så proffsig jag låter! Ibland borde en verkligen be någon annan beskriva en själv, då låter det genast mer självsäkert och liksom "på riktigt". Eller vad tycker du om den här beskrivningen?

Skärmavbild 2016-06-02 kl. 09.30.42