Örhängen i Ekenäs

I måndags gjorde mamma, pappa och jag en liten road trip till Ekenäs. Vi hade två ärenden. Dels skulle jag leverera örhängen till Popana och dels ville mamma och pappa sälja en gammal klocka de inte längre behövde.

Det var länge sedan jag varit i Ekenäs och blev än en gång förtjust i småstadslivet. Jag pratade automatiskt svenska överallt och det var så härligt att få höra lite västnyländska. Jag är ju en sucker för dialekter och västnyländskan klingar så fint tycker jag.

Vädret var jättefint, vi lunchade ute och avslutade med en glass. Nu ska ni som bor i trakterna se till att köpa upp alla örhängen jag levererade så jag får en orsak att snart komma på återbesök!

Roligt förresten att mina örhängen finns till salu i Decanter i Esbo, i Malins affär i Vasa och nu då på Popana i Ekenäs. Sakta men säkert erövrar jag världen, hehe!

wp-1464932893661.jpgSjukt god blåbärsglass!