Nej, jag ska inte sluta skriva

Gårdagens inlägg väckte mycket diskussion här på bloggen och en del på Facebook vilket gör mig glad, kommentarerna förgyller verkligen bloggen! Inser också att jag lät mer pessimistisk än jag avsett. Ja det finns många böcker och mycket blir utgivet men det kommer inte att påverka mig. Jag kommer absolut inte att sluta skriva. Utan skrivandet vet jag inte riktigt vem jag är?

Jag brukar också uppmuntra folk att skriva själva – men i samma andetag säga att det är det galnaste en kan hålla på med. Att skriva roman är verkligen inte enkelt och ibland har jag lust att slänga datorn i väggen för att jag är så frustrerad på min text, men så kommer stunder då jag känner att orden hittar varandra, bildar meningar som inte funnits tidigare, blir till historier som ingen annan än jag kan berätta på just det här sättet.

Nu ska jag åka i väg till Karis för att lyssna på en av mina absoluta favoritförfattare Maria Turtschaninoff. Lovar rapport om klokheter hon delar med sig. Och diskussionen om bokbranschen och antalet böcker är jag inte riktigt klar med än. Så, fortsättning följer!