Redigeringsknäppis

Tanken var att jag i dag skulle blogga om gårdagens föreläsning med Maria Turtschaninoff (hon sa många kloka och fina saker!) men jag har varit fullständigt uppslukad av mitt redigeringsarbete. Det bästa är att jag känner att det här faktiskt kan bli bra. Få se hur länge den känslan håller i sig, hehe.

Bild 08-06-2016 kl. 12.03Så här har jag sett ut hela dagen i dag. Med håret på ända.

I går kväll fick jag också nys om en novelltävling som jag för en gångs skull är sugen på att delta i. Jag antar att redaktionen kommer att översvämmas av bidrag men en vinner ju ingenting utan att försöka.

Mot alla odds kom jag också på en idé som jag tror kan fungera riktigt bra. Men hur i hela fridens namn ska en koka ner det till 12 000 tecken? Tycker alltid det är det svåraste med novellformatet – det är så himla kort!

Nån annan som tänkt delta i novelltävlingen?