Hälsningar från Lund

För knappt två år sedan skickade jag iväg ett mejl till Charlotte där jag frågade om hon behövde en testläsare för sitt manus som i dag är den publicerade boken Middagsmörker. Till min stora glädje svarade Charlotte ja och nån månad senare fick jag läsa hennes manus för första gången och från den stunden visste jag att det skulle bli utgivet.

Vi träffades för första gången i fjol i Malmö och sedan på Författarkliniken i Stockholm. Nån gång i början av året frågade jag Charlotte om jag fick komma och hälsa på i deras hus i Lund och nu är jag här.

Det är alltid lite nervöst att bo hos en människa en inte känner så bra, men å andra sidan har Charlotte och jag haft rätt mycket kontakt och jag visste att det skulle bli bra. Och så har det varit. Har sällan känt mig lika välkommen som hemma hos Charlotte och hennes familj! Dessutom är det så otroligt vackert här, vill bara fotografera allt.

wp-1467706873835.jpg

lund2

lund1

wp-1467706847925.jpg

Visst är det fint här? Det finaste är ändå vänskapen med Charlotte. Så glad över allt fint som bloggen fört med sig! Har du träffat många via bloggen?