Första gång på scen – check!

I dag började bokmässan i Helsingfors och för första gången är jag med som något annat än besökare eller journalist. I år jag också besökare och journalist men det jag kommer att komma ihåg mässan ifrån är mina första uppträdanden på scen.

Jag och Jolin Slotte som intervjuade.

Jag och Jolin Slotte som intervjuade.

Klockan 15 i dag steg jag upp på Tottiscenen tillsammans med tre andra för att tala om skrivkurser och ajaj så det var roligt! Jag var faktiskt inte det minsta nervös, allt kändes bara mysigt och roligt.

På söndag klockan 16.30 är det min tur att vara på scen igen. Då ska jag också läsa nån egen text (hjälp! har inte valt ännu) och då kommer jag garanterat att vara nervös. Men tror ändå det blir skoj.

Eva Frantz    x 2. Hann inte prata så mycket med Eva, men hon var lika trevlig som alltid. Hon knäppte också bilden på Jolin och mig. Läs hennes debut    Sommarön    om du inte redan gjort det!

Eva Frantz x 2. Hann inte prata så mycket med Eva, men hon var lika trevlig som alltid. Hon knäppte också bilden på Jolin och mig. Läs hennes debut Sommarön om du inte redan gjort det!

I morgon (fredag) står jag i Nylands litteraturförenings monter klockan 10–15. Kom förbi och säg hej och delta i vår superfina tävling där vinnaren får fyra (!) finlandssvenska romaner som pris. Tror inte det kommit in så många bidrag så oddsen är på din sida!

Nu ska jag krypa i säng, är helt slut redan efter första mässdagen. Har du varit på mässan eller är du på väg?

Mamma och jag var också en sväng på mat- & vinmässan. Tyckte den här tygkassen var jätterolig fastän jag gärna läser böcker    och    vinetiketter. Men ändå!

Mamma och jag var också en sväng på mat- & vinmässan. Tyckte den här tygkassen var jätterolig fastän jag gärna läser böcker och vinetiketter. Men ändå!