Mindre än två timmar till Nano-start

Nu senast inser jag det. De kommande 30 dagarna ska jag försöka skriva ett romanmanus på (minst) 50 000 ord. Det är sjukt och det är sjukt roligt. Däremot har jag inte planerat alls så mycket jag tänkt mig, men i princip är allt bara som vanligt då.

Innerst inne är jag ju ändå lite av en pantser – alltså planerar jag inte så mycket utan skriver det som faller in. Men nu vet jag i alla fall i stora drag hur det går och hur det slutar. Det är mer än jag vetat med de två tidigare så i mina mått har jag ju planerat hur mycket som helst, hehe.

Men i morgon börjar det då och jag kommer att få hänga med Stella (ja, hon har fått ett namn!) tills jag antagligen tröttnar på henne. Än så länge är jag pepp, ska äntligen äntligen få skriva nåt nytt. Om du också deltar i Nano får du gärna lägga till mig som kompis, kuggekugge heter jag där (precis som på Instagram).

Nå, vad tror du? Kommer jag att klara det? Skulle ju vara roligt med en gissningslek, hur många ord skriver jag i år? För två år sedan skrev jag 50 090. Alltså 90 ord över gränsen för vinst. Gissa hur det går i år så får jag ännu mer pepp!