Trerätters en torsdag

Toast Skagen till förrätt är väl aldrig en dålig idé?

Toast Skagen till förrätt är väl aldrig en dålig idé?

Jag har nåt slags supervecka på gång i mitt liv. Jag har åkt på jobbresa till Rovaniemi (artikeln om seminariet kan läsas på Addeto, handlar mycket om språk och språkinlärning), spontanbarnvaktat två små tvillingtjejer (som sov största delen av tiden, tack och lov) och i går åt jag finmiddag med Kicka på Kappeli.

Jag skaffade nyligen ett grönt bonuskort åt mig själv och som tack fick jag en trerätters middag för två och det är ju en inte sen att tacka nej till. Jag funderade länge på vem jag skulle bjuda på middagen, men tycker att Kicka som fått barn, gift sig och fyllt 30 i år var en ypperlig kandidat.

Mitt snygga och smarta sällskap.

Mitt snygga och smarta sällskap.

Vi åt båda toast skagen till förrätt, sik till huvudrätt och så en crème brûlée för Kicka och chokladfondant för mig till efterrätt. Så himmelens gott. Det bästa var att ha tid att snacka. Vi pratade nonstop i fyra timmar!

Kickas   crème brûlée. Fick tyvärr ingen snygg bild på min fondant, men den var gooood!

Kickas crème brûlée. Fick tyvärr ingen snygg bild på min fondant, men den var gooood!

Superveckan fortsätter i morgon. Då är det först middag på Bar Teos och sedan Veronica Maggios konsert tillsammans med Jennifer. Om vi säger som så här: jag ser väldigt mycket fram emot konserten, lite jobbig dag i dag. Tur att det ändå är fredag. Tänker laga citronrisotto och kanske dricka ett glas vin.

Skål på fredagen gott folk!

Skål på fredagen gott folk!