Where does the love go?

Vi kan kalla det regression eller back to the roots men jag kollar på Sex & The City för jag vet inte hur månte gången. Just nu går den vardagskvällar på tv och jag bänkar mig lydigt i soffan som om det vore 2001.

Det finns många åsikter om den serien men jag tycker fortfarande den är så bra. Varje gång fastnar jag för något nytt. Nu har Carrie och Mr Big just gjort slut och Carrie är tillbaka i singellivet. I nästan varje avsnitt finns det något jag identifierar mig med och jämför med mitt eget liv.  

Visst, ganska långt ifrån det glammiga livet i New York, men singelliv och hjärtesorger lär vara ganska lika överallt. För några avsnitt sedan frågade Carrie: "When you break up, where does the love go?"  

Finns väl inget bra svar på den frågan. Får väl bara hoppas på att kärleken hänger runt nånstans i kroppen och väntar på att få komma fram när rätt person kommer emot. Om jag ska tro juloraklet Lotta är det en skäggig man i rutig skjorta och tighta jeans. Inte mig emot!

upload.jpg

Är du ett SATC-fan eller helt ointresserad av serien? Vilken serie brukar du återvända till?

P.S. Det är ju inte helt dumt att kolla på SATC medan en försöker skriva 50 000 ord chicklit på en månad!