Ligger efter

Jag ligger efter med allt känns det som. Jobbade sjukt intensivt hela förra veckan och så världens finaste och roligaste bröllop på lördag och jag är helt slut som människa och försöker på nåt sätt få ett grepp om det här som kallas livet.

Jag och världens bästa stridspar Frida.

Jag och världens bästa stridspar Frida.

NaNoWriMo vållar också en hel del huvudbry. Jag kämpade mig just över 10 000 ord men i dag borde jag komma upp till 13 333 för att hänga med i takten. Mest oroar jag mig över att det mesta som jag skriver är dåligt. Riktigt riktigt dåligt.

Klagade lite till Malin på Facebook-chatten och hon sa att det hör väl till. Och så är det ju. Skapandets toppar och dalar är en del av processen och just nu krälar jag där på bottnen. Meeen det är ju länge kvar av november ännu och jag kanske kommer att vaska fram guld senare under månaden.

Nu gjorde jag faktiskt det man egentligen inte ska göra – jag gick bakåt i texten, fyllde på med sånt jag tycker att saknades och det känns som att tanken är lite klarare igen. Så nog ska jag väl komma i mål. Nästa vecka har jag dessutom planerat in lite extra pepp för mig, men mer om det en annan gång.

Tack förresten för alla frågor på förra inlägget, ska börja beta av dem så fort jag kommit ikapp med mitt övriga liv. Förhoppningsvis snart alltså.

Jag var klädd i denna underbara skapelse från  E/S Design . Mer om det en annan gång!

Jag var klädd i denna underbara skapelse från E/S Design. Mer om det en annan gång!