En romanscarf med egen text!

Jag brukar inte bli så ivrig på prylar och kläder med egen text/egen bild/etc – men nu! I ett av de senaste mejlen från NaNoWriMo tipsades om en scarf med egen text.

Bild: Litograph.

Bild: Litograph.

Det går alltså att välja vilken text en vill ha på scarfen, sammanlagt ryms ca 30 000 ord. Dessutom får en välja font och färg. Hur häftigt?! Jag blir ivrig bara av tanken att gå omkring med mina ord kring halsen. Ibland känns det ju som om ens text håller på att stryper en, så rätt så perfekt, haha!

Jag måste ju få en sådan här! Men nu undrar jag med vilken text. Kanske Vad heter ångest på spanska? Det är ju trots allt mina första blödande ord så det kunde vara fint. Men vilken färg? Vilken font? Så många val!

Vilken text skulle du trycka upp på en sådan scarf? Det finns också några klassiker om en inte kommer på något annat. Men varför inte texter från bloggen?